Privacy Verklaring Helder Hart Trainingen

Helder Hart Trainingen verzamelt alleen persoonsgegevens t.b.v. de communicatie per e-
mail/telefoon, facturering en gespreksverslagen. De enige gegevens die ik online bewaar zijn
e-mails en facturen. Deze gegevens staan op een beveiligde computer en server. Mijn
gespreksverslagen schrijf ik alleen met pen en papier en bewaar ik in een kast met een slot.

Bewaren van gegevens

Ik bewaar mijn facturen online, indien gewenst kunnen deze na 7 jaar worden verwijderd, dan
is dit ook toegestaan door de belastingdienst. Op deze factuur staan naam-/adresgegevens en
datum met het type consult vermeldt. Daarnaast bewaar ik mijn gespreksverslagen, omdat
mijn cliënten weer terug kunnen komen. Indien gewenst kunnen deze verslagen na afronding
van de training/coaching worden vernietigd. Verder bewaar ik mijn email, indien gewenst
kunnen deze na afronding van de training/coaching worden verwijderd.

Delen van gegevens?

Ik ben niet verplicht de gegevens van mijn cliënten/klanten met derden te delen, omdat ik
werk zonder vergoedingen van zorgverzekeraars. Ik ben van opleiding psycholoog, maar bied
alleen training en (relatie)coaching aan, zonder vergoedingen van zorgverzekeraars.
Mijn boekhouding doe ik zelf, daarvoor deel ik geen persoonlijke gegevens met derden.
In sommige gevallen bespreek ik geanonimiseerde casussen van cliënten met collega’s in
intervisie bijeenkomsten voor deskundigheidsbevordering. Dit doe ik altijd zo dat niet is te
herleiden over welke persoon het gaat.

Tenslotte

Cliënten hebben recht op het inzien, wijzigen en verwijderen van hun gegevens. Cliënten
hebben recht op bezwaar tegen de verwerking van hun gegevens. Regelmatig zal worden
gecontroleerd of Helder Hart Trainingen voldoet aan de privacy wetgeving.

Websitegebruik:

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet volledig meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.