Over mij

Welkom op mijn website. Ik ben Annelies Nap. Ik ben opgeleid tot psycholoog aan de UU en de VU. Ik sta voor positieve psychologie, ik geloof in de kracht en mogelijkheden van mensen. Mijn bedrijfsnaam is Helder Hart Trainingen. Dit betekent voor mij helder onderzoek naar wat er in je hart leeft. Tot de kern van de zaak komen.

Mijn missie is het creëren van onoverwinnelijk zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Mijn visie is dat zelfvertrouwen en leiderschap beginnen bij je kernwaarden. Daarom bied ik trainingen en lezingen aan over kernwaarden. Daarnaast geef ik coaching, relatiecoaching en mindfulness.

Naast mijn ervaring als psycholoog en praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ, heb ik ook gewerkt in het wetenschappelijk onderzoek. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen en Stichting Emotionally Focused Therapy Nederland.

In mijn vrije tijd daag ik mezelf uit met Oosterse vechtkunsten, zoek ik gezelligheid op of juist rust in de natuur. Graag ook samen met mijn partner John.