Over mij

Welkom op mijn website. Ik ben Annelies Nap. Ik ben opgeleid tot psycholoog aan de UU en de VU. Ik sta voor positieve psychologie, ik geloof in de kracht en mogelijkheden van mensen. Mijn bedrijfsnaam is Helder Hart Trainingen.

Mijn missie is het creëren van persoonlijk leiderschap. Mijn visie is dat een gelukkig leven begint in jezelf. Door de innerlijke leiding van je hart&ziel te volgen, met je kernwaarden als kompas. Daarom bied ik coaching, trainingen en lezingen aan over persoonlijk leiderschap en kernwaarden. Daarnaast geef ik relatiecoaching en mindfulness.

Naast mijn ervaring als coach/psycholoog en praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ, heb ik ook gewerkt in het wetenschappelijk onderzoek. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen en Stichting Emotionally Focused Therapy Nederland. Voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling volg ik coaching bij Egon Massink.

In mijn vrije tijd daag ik mezelf uit met Oosterse vechtkunsten, zoek ik gezelligheid op of juist rust in de natuur. Graag ook samen met mijn partner John.