Warrior Training

Omgaan met uitdagingen in de 21e eeuw.

Wil jij meer zelfvertrouwen in communicatie?

In de 21e eeuw is vooral communicatie belangrijk om je leven te leiden. Om je doelen te kunnen behalen. Wat nu als je je belemmerd voelt in je communicatie? Als je last hebt van onzekerheid. Vaak niet weet hoe je voor jezelf op moet komen. Hoe je nee kan zeggen. Je mening kan geven. Kan vragen om wat je nodig hebt van de ander. Of wel weet wat je wilt zeggen maar steeds blokkeert?

Dit leren we niet op school. De filosofie van de Warrior kan ons inspireren om levenswijsheid en universele waarden voorop te stellen in ons leven. De Warrior Training geeft je een kompas van lef en zelfdiscipline. Je wordt scherper in het maken van de juiste keuzes voor jezelf. Dit zijn de waarden van de Warrior:

  • Moed
  • Compassie
  • Respect
  • Oprechtheid
  • Eigenwaarde
  • Loyaliteit
  • Integriteit

In de Warrior Training ga je deze waarden in jezelf versterken. In de groep gaan we met elkaar bespreken hoe je kan reageren vanuit waarden op dagelijkse uitdagingen in communicatie met anderen. We doen oefeningen om de 7 waarden zelf te ervaren.

Niet om een moraalridder te worden, maar om authentiek zelfvertrouwen en zelfdiscipline te verwerven. Als je weet dat je leeft vanuit waarden, dan kun je ook jezelf waarderen.

Je kunt je hier aanmelden per e-mail voor de Warrior Training, naar keuze op zaterdag 6 oktober of 20 oktober 2018 van 14:00-17:00 in Apeldoorn, Koninginnelaan 280, Wijkcentrum De Groene Hoven. Deze training is gericht op deelnemers van 18 tot 40 jaar. Er is ruimte voor 20 tot 30 deelnemers per bijeenkomst. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en een bushalte vlakbij aan de Anklaarseweg.

De kosten zijn €110 (excl. BTW) voor de bijeenkomst van 3 uur (incl. pauze met koffie/thee/water). Na aanmelding ontvang je van mij een factuur. Door betaling reserveer je jouw plaats. Graag aanmelden tot uiterlijk 10 dagen voor aanvang.

Na Warrior Training deel I volgen deel II en deel III in 2019/2020.

Inschrijfformulier