Life Challenges 2: Infinity Mindset

Het toepassen van de juiste mindset geeft je kracht voor het omgaan met uitdagingen in jouw leven. Infinity Mindset gaat over volkomen vertrouwen in jezelf, jouw kernwaarden en doelen in het leven.

Door wat we meemaken verliezen we soms een stukje van onszelf. Dit vormt onze identiteit. Het is vooral de overtuiging die maakt dat iets je niet lukt. Als je gelooft dat jouw persoonlijke eigenschappen voor altijd vaststaan. Dat je niet kunt veranderen of ontwikkelen…

Compleet jezelf

De vraag is: Hoe word je de meest complete versie van jezelf? Hoe ontwikkel je jouw sluimerende talenten? Je kan jezelf ontwikkelen als je er zelf maar in gelooft. Onze hersenen zijn snel gefocust op problemen, risico’s en beperkingen. Door doelbewust positiever te gaan denken verander je je mindset.

Beïnvloed jij jouw wereld of beïnvloedt de wereld jou? Versterk je kernwaarden om nog beter met de uitdagingen van het leven om te kunnen gaan. Wat wil jij leren? Welke kant van jezelf wil je in het daglicht zetten? Ga er 100% voor, voor een intens leven. Ga voor een infinity mindset. Compleet jezelf durven en mogen zijn.

“See your infinite possibilities”

Training

In deze training krijg je inspiratie en oefeningen om completer jezelf te kunnen zijn. We besteden aandacht aan waarden/eigenschappen die je meer zou willen ontwikkelen aan jezelf.

Info

Voor 2020 komen nieuwe data online voor Life Challenges: Infinity Mindset. De kosten zijn €150 (excl. BTW) voor de bijeenkomst van 3 uur (incl. pauze met koffie/thee/water). De training is voor deelnemers vanaf 18 jaar. De Life Challenges trainingen kun je apart van elkaar volgen naar eigen keuze.