Life Challenges 1: Warrior Spirit

Voor het omgaan met uitdagingen in de 21e eeuw heb je een vechtersmentaliteit nodig, een Warrior Spirit. Dit leren we niet op school. De filosofie van de warrior kan ons inspireren om levenswijsheid en universele waarden voorop te stellen in ons leven. Warrior Spirit geeft je een kompas van lef en zelfdiscipline. Zelfvertrouwen in plaats van zelftwijfel. Je wordt scherper in het maken van de juiste keuzes voor jezelf. Vanuit de waarden van de warrior.

De waarden van de warrior

  • Moed
  • Compassie
  • Respect
  • Oprechtheid
  • Eigenwaarde
  • Loyaliteit
  • Integriteit

Deze waarden komen voort uit principes van de Japanse krijgskunst, de erecode van de Samoerai. Het hoogste ideaal is natuurlijk om niet te hoeven vechten. Echter, dit leven vraagt je om op een zuivere manier te dealen met wat er op je pad komt in plaats van vast te lopen in verslagenheid of je te laten overrulen door anderen.

“Choose the way of the warrior.”

Training

In de Warrior Spirit training ga je deze waarden in jezelf versterken. Graag inspireer ik je met mijn ervaringen en inzichten. In de groep gaan we met elkaar bespreken hoe je kan reageren vanuit waarden op dagelijkse uitdagingen, zoals communicatie. We doen oefeningen om de 7 waarden zelf te ervaren.

Niet om een moraalridder te worden, maar om authentiek zelfvertrouwen en zelfdiscipline te verwerven. Als je weet dat je leeft vanuit waarden, dan kun je ook jezelf waarderen.

Info

Voor 2020 komen nieuwe data online voor Life Challenges: Warrior Spirit. De kosten zijn €150 (excl. BTW) voor de bijeenkomst van 3 uur (incl. pauze met koffie/thee/water). De training is voor deelnemers vanaf 18 jaar. De Life Challenges trainingen kun je apart van elkaar volgen naar eigen keuze.