Blog

Van Burn-out naar Passie

Burn-out is geen ziekte. Burn-out is geen falen.
Burn-out is een gevolg van onze maatschappij.
Van hard werken en alsmaar doorgaan, maar vergeten stil te staan bij jezelf.
De omgekeerde wereld…
Want alleen in contact met jezelf kun jij het meeste betekenen voor de maatschappij en voor anderen.

Jezelf echt kennen, in contact zijn met je gevoel, stilstaan bij jouw waarden. Jouw missie in het leven. Jouw passie. Van daaruit kan zoveel motivatie en kracht ontstaan.
Leven vanuit jouw missie en passie. Daar sta ik voor met Helder Hart Trainingen.
Zelf heb ik niet de uitgebaande weg gekozen. Van aanpassen aan verwachtingen, aan mijn vakgebied, aan anderen. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen om mensen te inspireren. Daarvoor heb ik een van mijn twee banen opgezegd. Mijn stappen gezet. Omdat ik geloof dat wij niet op deze wereld zijn om alleen maar mee te draaien in het systeem. Maar om dit systeem te beïnvloeden, verbeteren, veranderen, transformeren. Niet omdat alles mis zou zijn met het huidige systeem, maar omdat het nog mooier kan.

Ik geloof dat als jij vanuit je missie en passie gaat leven, dat je leven dan gaat stromen. Je meer kracht ervaart. De juiste stappen kan zetten. Dat dingen makkelijker gaan. Je meer energie hebt. Omdat je doet wat jij écht wilt.

Probeer een invloed te zijn op onze maatschappij in plaats van een gevolg 😉
Geloof dat je op de wereld bent met een reden.
Doe dit stap voor stap.

Hoe zet je de stap? Ik wil je hierbij graag begeleiden.

Door mindfulness kan je leren meer in contact te staan met jouw gevoel en jouw waarden. Met deze methode train je bewuste aandacht voor jezelf door middel van aandachtsoefeningen. Daardoor kom je meer los van automatische patronen van denken, voelen en doen. Je wordt je bewuster van je grenzen, mogelijkheden en verlangens.

Daarnaast kan coaching bijdragen om je levensmissie helder te krijgen en vanuit passie stappen te gaan zetten.

Voor mindfulnesstraining en coaching kun je terecht bij Helder Hart Trainingen. Als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op! Vertel me eens.. wat is jouw passie?

Kies met je hart op 15 maart

Waar de één uit frustratie of angst een proteststem wil uitbrengen, roept de ander dat het niet meer goed komt met Nederland. Waar is onze eigen kracht? De eigen kracht om keuzes te maken waar je écht achter staat.

Voor positiviteit in plaats van negativiteit.
Voor eigen regie in plaats van slachtoffergevoel.
Voor liefde in plaats van angst.

We leven in een tijd van moeilijke keuzes. Maar laten we die keuzes maken met ons hart en vanuit wijsheid. Als iemand jou een streek levert, een persoon of instantie… Dan pak je dit aan, zo goed als je kan. Misschien met hulp van een advocaat, via social media, samen met anderen.

Nee, het leven is niet altijd eerlijk. Het leven is soms keihard. Maar daarom hoeven wij nog niet keihard te worden. Of oneerlijk..

Wees zelf het goede voorbeeld. Want als jij gaat geloven in jezelf, in je eigen kracht en in positiviteit… Dan heb jij een positieve invloed, op anderen en daarmee ook op de wereld.

Geef de macht niet weg op 15 maart. Wat er ook op je pad komt in jouw leven, de uitdaging is om een liefdevol persoon te blijven.

Met dit blog wil ik jou inspireren om in je eigen kracht te gaan staan. Ik heb geen stemadvies, ik heb het volste vertrouwen in jouw echte keuze.