Kies met je hart op 15 maart

Waar de één uit frustratie of angst een proteststem wil uitbrengen, roept de ander dat het niet meer goed komt met Nederland. Waar is onze eigen kracht? De eigen kracht om keuzes te maken waar je écht achter staat.

Voor positiviteit in plaats van negativiteit.
Voor eigen regie in plaats van slachtoffergevoel.
Voor liefde in plaats van angst.

We leven in een tijd van moeilijke keuzes. Maar laten we die keuzes maken met ons hart en vanuit wijsheid. Als iemand jou een streek levert, een persoon of instantie… Dan pak je dit aan, zo goed als je kan. Misschien met hulp van een advocaat, via social media, samen met anderen.

Nee, het leven is niet altijd eerlijk. Het leven is soms keihard. Maar daarom hoeven wij nog niet keihard te worden. Of oneerlijk..

Wees zelf het goede voorbeeld. Want als jij gaat geloven in jezelf, in je eigen kracht en in positiviteit… Dan heb jij een positieve invloed, op anderen en daarmee ook op de wereld.

Geef de macht niet weg op 15 maart. Wat er ook op je pad komt in jouw leven, de uitdaging is om een liefdevol persoon te blijven.

Met dit blog wil ik jou inspireren om in je eigen kracht te gaan staan. Ik heb geen stemadvies, ik heb het volste vertrouwen in jouw echte keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *